Kalk is schadelijk voor uw toestellen en leidingen

Kalk is op termijn schadelijk voor uw wasmachine, koffiemachine, waterkoker, leidingen, chauffageketel, kranen,… Bij een merendeel aan defecten van een koffiemachine is kalk de oorzaak. U kunt de machine uiteraard regelmatig ontkalken maar voor veel machines zal kalk uiteindelijk voor grote schade zorgen.

Kalk, schadelijk voor uw waterleiding

Kalk is op termijn ook schadelijk voor uw kranen en waterleidingen. Deze schade kunt u enkel voorkomen door een waterontkalker te plaatsen in uw woning. De machine zal het leidingwater zuiveren voor het uw woning in komt en zo er voor zorgen dat kalk geen schade in uw huis aanricht.

Gedaan met kalkschade dankzij een waterverzachter

De enige manier om kalkschade tegen te gaan is het kalk uit uw leidingwater te houden. Wie een waterverzachter plaatst aan de wateraansluiting van zijn woning zal geen kalkschade meer ondervinden.

Vergelijk offertes voor een waterverzachter

De kostprijs van een waterverzachter betaalt zichzelf dus terug. U kunt voortaan heerlijk zuiver kraantjeswater drinken en uw huishoudapparaten zullen langer mee gaan. Vergelijk hier vrijblijvend offertes voor een waterverzachter.