Kies uw waterontharder aan de beste prijs

Waterontharders prijzen

De prijs van een waterontharder hangt af van een aantal factoren. Uw waterverbruik, het type ontharder en de hardheid van het water in uw gemeente. Bij de keuze van het type waterontharder kunt u kiezen tussen een mechanische en een elektrische waterontharder.
De mechanische waterontharder is goedkoper in aankoop maar zal duurder uitkomen in onderhoud. Het is vooral belangrijk uw waterontharder af te stemmen op uw waterverbruik.

Waarom een waterontharder?

De keuze voor een waterontharder is zeker verstandig. Stadswater is uiteraard sowieso drinkbaar maar dankzij de waterontharder heeft het niet langer een vreemde bijsmaak. U hoeft dus niet langer flessenwater te drinken en daarmee bespaart u al redelijk wat.
Een waterontharder is ook zeer goed voor uw huishoudapparatuur. Uw wasmachine, vaatwas en zelfs uw boiler zullen niet langer lijden onder kalkaanslag en zullen bovendien minder verbruiken. Zo verdient u de kosten van een waterontharder snel terug.

Waterontharders: prijzen vergelijken en kiezen

Bij de keuze van een waterontharder hoeft u dus niet alleen rekening te houden met de prijs. Een waterontharder met mechanische werking is goedkoper maar kan duurder uitkomen in zoutverbruik. De kostprijs van een waterontharder kunt u als een investering zien. U hoeft niet langer flessenwater te kopen, uw wasmachine zal minder snel kapot gaan en uw leidingen zullen niet meer dichtkalken.

Vergelijk daarom hier offertes en kies uw waterontharder.