Kies voor waterzuivering in huis en bespaar

Met een waterzuiveraar in huis bespaart een gemiddeld gezin ongeveer €1.250 per jaar. Door te kiezen voor een waterzuiveraar kunt u zonder zorgen kraantjeswater drinken waardoor u geen flessen water aan te kopen. Daarnaast zorgt gezuiverd water voor een besparing op uw verwarmingskosten. Uw boiler zal minder verbruiken om uw water te verwarmen, dit omdat de kalk uit uw water gehaald is.

Bespaar energie met een waterzuiveraar

Met een waterzuiveraar zal u besparen op uw energiefactuur. Bij ongezuiverd water moet een warmteboiler ook kalk en andere elementen in het leindingwater verwarmen. Deze elementen warmen niet snel op waardoor het energieverbruik van een boiler fors hoger ligt bij ongezuiverd water. Wanneer u kiest voor een waterzuiverzaar hoeft uw boiler enkel nog zuiver water te verwarmen, waardoor het verbruik van uw boiler aanzienlijk daalt.

Drink gezond water dankzij waterzuivering

Leidingwater is meestal drinkbaar. Maar bij de keuze voor waterzuivering in huis bent u er zeker van dat dit water ook echt zuiver is. Hierdoor kunt u elke dag zonder zorgen gezuiverd water uit de kraan drinken.

Vergelijk offertes voor waterzuivering

Er bestaan verschillende methodes en oplossingen voor waterzuivering in huis. De keuze voor het juiste systeem hangt af van uw waterverbruik, hardheid van het water in uw gemeente en budget. Vergelijk daarom hier vrijblijvende offertes voor een waterzuiveraar en vind snel een oplossing op maat.